نتایج جستجو برای عبارت :

روش تهیه ترشی غوره و غوره شور

طرز تهیه ترشی غوره
"غوره غوره" و "شور غوره" را مانند خیارشور، هم به همراه غذا و هم به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاهایی که نیاز به غوره تازه هست، استفاده می کنند. 
مواد لازم برای ترشی غوره :
 
 
 

غوره 
 500 گرم

 سرکه
500 گرم 

نمک 
به مقدار لازم 

ادامه مطلب
مواد لازم برای آبگوشت غوره :
گوشت گوسفند :  نیم کیلو
غوره :200 گرم
سیب زمینی :375 گرم
پیاز:1 عدد
لوبیا :  87٫5 گرم
نخود :87٫5 گرم
ادویه :1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار کافی 

ادامه مطلب
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
ادامه مطلب
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
تمام خواص و فایده میوه ، غوره و برگ انگور برای سلامتی ، زیبایی و درمان
انگور به عنوان " ملکه میوه ها " مشهور است و به سه نوع براساس رنگ قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می شود. این میوه لذیذ نه تنها مزه خوبی دارد بلکه بسیار مفید و حاوی ویتامین ث،است انگور شکر ساده ای است که انرژی فوری و آنتی اکسیدان ها را فراهم می کنند که ضد التهاب هستند.
ترکیبات شیمیایی انگور:
برگ مو حاوی ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی
حسینعلی پورافضلی: غوره همان انگور نارس است که در روایات
ما از آن به عنوان یکی از میوه های بهشتی یاد شده است. فواید انگور بی
شمار است و تأثیرات روانی خارق العاده ای دارد و ضد افسردگی است .
















به گزارش افکارنیوز، این میوه، در زدودن غم و اندوه و رفع استرس
و اضطراب ، موثر است و از آن فرآورده های غذایی مختلفی به دست می آید که
شامل : کشمش ، ش
زمین شعر من شد شوره زاری،
دگر تخم سخن در وی نروید.
گل شعر ترم پژمرد و خشکید،
گل خشکیده را دیگر که بوید؟
زمین شعر من گور هوس شد،
مزار غوره مرگان دل من.
گهی درد و گهی غم کاشت تقدیر
برای کشت گردان دل من.
 کشم آزار بس از بهر آثار،
که آثاری در آن از غم نبینید.
به چشم کم مرا بینید، غم نیست،
ولی شعرم به چشم کم نبینید.
نمی نالد دگر چون شوربختان،
دل پرشور من از بخت شورم.
کتابی گر نشد شعر دل من،
کتیبه می شود در سنگ گورم.
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
بعضی مشکلات هستند که هیچ درمانی ندارند جز گذر زمان.گذر زمان می تواند تلخی ها را به شیرینی تبدیل کند.پس از گذشت زمانی نامعین، همان چیزهایی که برایمان ترسناک بودحالا خنده آور می شوند.همان غوره ی ترشی که دهانمان را گس می کردحالا تبدیل به حلوای شیرین شده است.در ذهن من چنین فرضیه ای مشهود است. زمانی بود که برای چیزهایی اجتناب ناپذیر له له می زدم و حالا همان چیزها برام استهزاآور است.
معصومه باقری
این دهستان در زمانهای قدیم به علت وجود نهرهای زیاد یکی از زیباترین روستاهای شهرستان به شمار می رفت و به علت پرآبی در این روستا ، تاکستانهای بسیاری وجود داشت که این امر باعث گردیده بود نهرخلج را به نام تاکستان فریدن نیز بشناسند. البته مردم روستاهای اطراف به وسیله ی چارپایان خود در زمان برداشت انگور در این روستا حاضر می شدند و انگور زمستانی خود را نیز تامین می کردند که انگور را به کشمش یا غوره نیز مبدل می ساختند.
ادامه مطلب
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.
ادامه مطلب
یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.
مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
رب
 
مواد لازم مرغ شکم پرمرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلوگردو : 5 عدد درشت خرد شدهآلو  بخارا : 12 عددگوجه  فرنگی : 2 عددلیمو : 1 عددپیاز: 1 عدد بزرگهویج : 1 عددسیر : 2 حبهنعنا خشک :یک قاشق غذا خوریزرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپرنمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازمزعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوریرب  گوجه  فرنگی : یک قاشق غذا خوریآب  نارنج یا آب غوره : یک قاشق غذا خوری
 
ادامه مطلب
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
- چند وقته که ننوشتم ؟ خودم حسابش از دستم در رفته ! این روزا درگیر یه چیزی ام که به من مربوط هم نیست ولی خب از فکرم بیرون نمیره و همه دارم پیش خودم حساب و کتاب میکنم که این دفعه اگه دیدمش اینو بهش میگم ، فلان حرف رو میزنم فلان مساله رو میگم و هربار که میبینمش به خودم میگم " سرت به کار خودت باشه و توی حریم شخصی دیگران فضولی نکن " . درسته که این دیگران موجود خیلی مهمیه برای من ولی اگه پیش ما هم معذب باشه دیگه کسی براش نمی مونه که بخواد پیششون راحت باشه
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
روش‌های صحیح نگهداری آبغوره خانگیآبغوره از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده است و اغلب خانواده‌ها آن را در خانه درست می‌کنند. آبغوره فواید زیادی دارد و درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌باشد و نگهداری از آن بسیار مهم است، زیرا آبغوره فاسد می‌تواند موجب خطرات زیادی مثل مسمومیت و حتی ابتلا به سرطان بشود.
در این مطلب روش نگهداری آبغوره از ابتدای تمیز کردن غوره‌ها، استریل کردن شیشه، ریختن آبغوره در شیشه و روش و محل مناسب نگهداری‌ بعد از آن
طرز تهیه ته چین گوشتمواد لازم برای ته چین گوشت
گوشت گوسفندی:به اندازه لازم
برنج:4پیمانه
پیاز ریز خورد شده:1 عدد متوسط
کشمش:به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز:1قاشق
زرد چوبه:نصف قاشق
نمک و فلفل:به میزان لازم
سماغ:نصف قاشق
پودر پیاز:نصف قاشق

ته چین گوشت
ادامه مطلب
درست کردن مرغ شکم پر بدون فر
یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.
مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر ش
آبغوره از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده است و اغلب خانواده‌ها آن را در خانه درست می‌کنند. آبغوره فواید زیادی دارد و درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌باشد و نگهداری از آن بسیار مهم است، زیرا آبغوره فاسد می‌تواند موجب خطرات زیادی مثل مسمومیت و حتی ابتلا به سرطان بشود.
در این مطلب روش نگهداری آبغوره از ابتدای تمیز کردن غوره‌ها، استریل کردن شیشه، ریختن آبغوره در شیشه و روش و محل مناسب نگهداری‌ بعد از آن را به خوبی برای شما شرح می‌دهیم.
قبل
روش‌های صحیح نگهداری آبغوره خانگیآبغوره از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده است و اغلب خانواده‌ها آن را در خانه درست می‌کنند. آبغوره فواید زیادی دارد و درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌باشد و نگهداری از آن بسیار مهم است، زیرا آبغوره فاسد می‌تواند موجب خطرات زیادی مثل مسمومیت و حتی ابتلا به سرطان بشود.
در این مطلب روش نگهداری آبغوره از ابتدای تمیز کردن غوره‌ها، استریل کردن شیشه، ریختن آبغوره در شیشه و روش و محل مناسب نگهداری‌ بعد از آن
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می
کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این
خورش خوشمزه را تهیه کنید.
ادامه مطلب
قاتل خوشمزه فشار خون و کلسترول بد اینجا است؛ نه لیمو و نه آبلیمو؛ از این به بعد فقط آبغوره بخورید؛ با مجله دلتا همراه باشید.
آبغوره فقط چاشنی سوپ و سالاد نیست؛ قاتل فشار خون و کلسترول اینجا است! این ماده مغذی از خانواده بزرگ انگور، اسید های آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند دارد که در درمان بیماری‌ها بسیار مفید است.
مثلا بیماری اسکوربوت که به علت کمبود ویتامین c در بدن به وجود می‌آید، با غوره
خورشت جوجه غوره بادمجان، انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و به خورشت بادمجان علاقه‌مند هستند.



بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست می‌شود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد.
در این مطلب اختصاصی مجلۀ دلتا به طرز تهیۀ این خورشت خ
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
از اول بچگی تا حالا ماست و سالادو(سالاد شیرازی) و آب غوره رو با دَلار خوردیم(نمک سبز)،دوغو با کودکوته(کاکوتی) خوردیم و خیلی مخلفات دیگه که حالا تازه خیلی ها دارن مزشو تو دوغ های آماده امروزی ویا سفر به شمال تو غذاها میچشن.امروز که تو دوغم کودکوته ریختم به مامانم گفتم: مامان بقیه که این چیزا رو ندارن چطور زندگی میکنن! آخه غذاهای شمالو به لطف گیاهان کاملا خود-رو که هرررر جایییی سبز نمیشن،کجای دنیا میشه خورد کجا! اونوقت دارن ویلا میسازن شهرک میسا
دیروز انجمن ادبی بودم. هر از چندی می روم تا در فضای شعر قرار بگیرم. بگذریم از جو سرد و چشم و هم چشمی های بیجایی که همیشه بعضی اعضای اینگونه انجمن ها دارند، قرار گرفتن در چنین فضاهایی به تحریک ذوق آدم کمک می‌کند.
اما چیزی که در این مدت کوتاه برای من آشکار شد جدای از این مسائل است. چند بار من هم رفتم بالا و چیزکی اگر نوشته بودم خواندم. یک جلسه، دو جلسه، ده جلسه. اما دیگر تمام شد. هرچه در این سال‌ها نوشته بودم را خواندم و تمام شد. دیروز که انجمن خلوت
من متخصص تهیه‌ٔ سالاد‌شیرزای‌م.و همین‌طور ترشی.جوون‌های فامیل ما بیشتر از این که بخوان بیان روی چهار چندان زیبای مرا ببینن. هوس ترشی خوردن می‌فته به سرشون و میان.یعنی قبل از اینکه پیاله‌ها برسه به سفره رسیده به لوزالمعده.و اون کیه که باید پیاله‌ها رو پر کنه؟[ساااقی سااقی ای ساااااقی]اون منم دیگه. دبه به دست پیاله پر می‌کنم.خب ولی من تا حالا لب به ترشی و سالادشیرازی نزدم. نه اینکه بدم بیاد ببین کسی که لب نزده نمی‌دونه چه مزه‌ای می‌ده.م
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز 
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگ‌های محبوب در شهر دامغان است و برای پلو‌های مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برش‌ها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود می‌سوزد؛ بنابراین ضخامت برش‌های کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
همین!
+دلم سکوت میخواد و یه خواب سنگین!
.‌‌‌..
امروز همکلاسیم سر یه قضیه ای میگفت فاطمه چرا انقدر شبیه یه آدم حسود شدی!
حسود نیستم...فقط خیلی خیلی حساس شدم!بیخودی!
یه بشکن بزن تا برات کل غوره های تاکستانو آب بگیرم!
...
استاد گفت چرا جبرانی رو نیومدی؟
گفتم هوم استاد یادم نیس ولی حتما دلیل موجهی داشتم!
استاد
...
از انتظار متنفرم!
...
بابا میگه ایشاالله قبول نشی!میگم چرااا؟میگه الان قبول نشی بهتره تا مرحله اخر قبول نشی...استدلالش لای تارهای صوتی حلق و ح
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیده‌ام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریده‌ام
دل را ز خود برکنده‌ام با چیز دیگر زنده‌ام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیده‌ام
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد
خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده‌ام
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده‌ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده‌ام
در حبس تن غرقم به خون وز اشک چشم هر حرون
دامان خون آلود را در خاک می مالیده‌ام
چندانک خواهی درنگر در من که نشناسی مرا
زیرا از آ
 
✍ مواد لازم:لوبیا سفید یک لیوانگوشت خورشتی  ۵۰۰ گرمپیاز یک عدد بزرگگوجه فرنگی متوسط ۲ عددرب گوجه فرنگی دو.ق.غفلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:پیازو نگینی خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشنگوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی ر
تصورات دیگه ای از خودم داشتم برا اینده،خودمو توی یه رشته دیگه و یه شهر ویگه تصور می‌کردم ولی امروز ظهر، وقتی توی خیابون نتیجه رو دیدم، همونجا وسط خیابون نشستم رو صندلی و زار زار گریه کردم،اومدم خونه و با گریه خوابیدم، از خواب که بیدار شدم یادم اومد بازم بساط اب غوره رو راه انداختم.
خدا شاهده اگه دریاچه بودم تا حالا خشک شده بودم. 
میخواستم برم جایی که 1143 کیلومتر دورتر از شیراز باشه، افتادم جایی که 1175 کیلومتر دورتره.
همه چیز خیلی سریع اتفاق اف
وقتِ بی برکت یعنی اینکه صبح کله ی سحر از خواب پاشی، بری تو آشپزخونه که چای درست کنی بخوری و بشینی پای زدن فاکتورها و کارهای نیمه تمامت، و در کمال چندش، ببینی یه سوسک نازیبا داره روی کابینتای آشپزخونه ت رژه میره! پس همه کارات رو ول کنی و با دمپایی صورتی بیفتی دنبالش و اون دوان دوان همه ی روکش آشپزخونه ات رو آلوده کنه، سپس بعد از اینکه کشتیش و جنازه ی متوفی رو جمع کردی، روکش کابینتا رو جمع کنی و همشو بشوری!
 
و یا اینکه وقتی داری لباس میندازی توی
از یکشنبه ذهنم درگیر حرفای دکتره... خیلی سخت بود واسم اینکه دکتر دوباره زل بزنه به پروندم و حرفایی با مضمون "سخته"،"طول میکشه"،"چیزی تغییر نکرده" بگه... دقیقا از همون روز تا امروز حرف یه کار پزشکی رو میزدم و سعی در راضی کردن خانوادم داشتم که خودمم از موفقیتش اطمینان ندارم.‌‌.. بهم میگن این همه صبر کردی و زحمت کشیدی یکم دیگه صبر کن بالاخره تمام میشه... درسته...یکم بی طاقت شدم...
باشه... هنوز هم صبر میکنم و این مشکلی که برای من غیرژنتیکی و بی سابقه تو خ
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت مرغ

مواد لازم خورش گوجه سبز
۲نفر

سینه مرغ دو عدد یا گوشت
پیاز
گوجه سبز ده عدد
پودر سیر
ق غ سبزی (جعفری ، نعنا ، مرزه) خرد شده ۳
روغن
نمک فلفل زردچوبه
زعفران
غوره یا گرد غوره

مراحل پخت خورش گوجه سبز

پیاز رو همراه گوشت سرخ میکنیم، بعد کمی آب اضافه میکنیم تا بپزه.نمک، فلفل ،زردچوبه ،کمی پودر سیر و زعفران اضافه میکنیم.
سبزی ها رو خرد و‌سرخ می کنیم
گوشتمون
که تقریبا پخت سبزی رو اضافه میکنیم. یه ربع آخر غوره رواضافه م
سس کچاپ خانگی خوش‌طعم‌تر از انواع صنعتی و به مراتب سالم‌تر است. خوبی درست کردن سس در خانه این است که خبری از مواد افزودنی، نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی نیست.
درست کردن سس کچاپ در خانه آسان است و ارزش وقت گذاشتن دارد. تا وقتی که این سس خانگی را درست نکنید، طعم و مز? واقعی آن را درک نمی‌کنید. فصل تابستان زمان مناسبی برای درست کردن سس کچاپ است.
مواد لازم:
میخک: 4 عدد
برگ بو: یک عدد
چوب دارچین: یک عدد
تخم کرفس: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی خشک
82-  و من کلام له (علیه السلام)
> فی ذم صفة الدنیا <
مَا أَصِفُ مِنْ دَارٍ أَوَّلُهَا عَنَاءٌ وَ آخِرُهَا فَنَاءٌ فِی حَلَالِهَا حِسَابٌ وَ فِی حَرَامِهَا عِقَابٌ مَنِ اسْتَغْنَی فِیهَا فُتِنَ وَ مَنِ افْتَقَرَ فِیهَا حَزِنَ وَ مَنْ سَاعَاهَا فَاتَتْهُ وَ مَنْ قَعَدَ عَنْهَا وَاتَتْهُ وَ مَنْ أَبْصَرَ بِهَا بَصَّرَتْهُ وَ مَنْ أَبْصَرَ إِلَیْهَا أَعْمَتْهُ.
#قال الشریف : أقول و إذا تأمل المتأمل قوله (علیه السلام) و من أبصر بها بصرته و
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 
 
مواد اولیه
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
پونه (خشک) به میزان لازم
نعنا (خشک) به میزان لازم
پیاز (کوچک) پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار (بزرگ و سالادی) ۱ عدد
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی
ابتدا
علی علی زاده دیر متولد شد. تازه توفیق پیدا کرد بیاید به دامان انقلاب و گفتمان اسلام ناب. عرض خیر مقدم؛ اما
قرار نیست از راه نرسیده بشود پیشنماز جماعت حزب الله و لیدر نیروهای انقلاب و بولتن های بصیرت افزایی نهادها را بلغور کند.
دمش گرم که از ماهیت و مبانی انقلاب در مجموع خوب دفاع می کند؛ اما سر ورود به مصادیق باید تأمل بیشتری داشته باشد و پایش را از گلیمش درازتر نکند.
او مدعی برائت از تفکر اکبر هاشمی است؛ اما اکبر هاشمی درونش زبانه می کشد و مثل
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
قرار شد از خوبی های سال 98 بگیم. چقدر حس قشنگیه که فکر کنی به خوبی های یه پدیده، یه زمان، یا یه آدم... بگردی از بین همه ی ناخوشی هاش، خوشی ها رو سوا کنی و بنویسی...
حالا که خوب فکر میکنم، سال 98 اونقدرا هم تلخ نبود. گرچه تلخی های زیادی داشت.
*ما تو این سال، به لطف خدا دوبار رفتیم پابوس حضرت رضا (علیه السلام) و هر دوبار بهمون خوش گذشت.
بار اول روزهای ابتدایی سال، با خانواده، و بار دوم روز عرفه، با کاروانی به ریاست حضرت آقا.
*اولین شمالِ عمرم رو هم تو همین
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
بسم الله 
« مادرم خواب دید که من درخت تاکم. تنم سبز است و از هر سرانگشتم، خوشه های سرخ انگور آویزان. مادرم شاد شد از این خواب و آن را به آب گفت.فردای آن روز، خواب مادرم تعبیر شد و من دیدم اینجا که منم باغچه ای است و عمری ست که من ریشه در خاک دارم. و ناگزیر دستهایم جوانه زد و تنم، ترک خورد و پاهایم عمق را به جستجو رفت.و از آن پس تاکی که همسایه ما بود، رفیقم شد.و او بود که به من گفت: همه عالم می روند و همه عالم می دوند، پس تو هم رفتن و دویدن بیاموز.من خن
خورشت کنگر یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که به‌عنوان یک خورشت فصلی شناخته می‌شود.



خورشت کنگر علاوه بر طعم و عطر خوبی که دارد، برای بدن هم مفید است. کنگر خواص ارزشمندی مانند تقویت قلب، اشتهاآوری، تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم آسان غذا دارد.
خورشت کنگر به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی می‌توان آن را با گوشت مرغ یا بوقلمون هم تهیه کرد. البته  این خورشت خوش‌مزه را می‌توان بدون گوشت و به‌صورت کاملاً گیاهی هم درست کرد.
مواد
بسم الله
 
برای رهایی از اضطراب کرونا چه باید کرد؟ باید میخ شد پای فیلم و سریال و مستند؟ باید سر را در گوشی فرو کرد و در میان صفحات بی پایان پیامرسان ها و... گم شد؟ باید موسیقی شنید؟ باید مست شد؟ باید رقصید؟ یا نه؛ باید سر را در کتاب دعا فرو کرد و آن قدر دعا خواند تا کرونا را «فراموش» کرد؟ یا...
وجه مشترک همه ی اینها و هزار راه دیگری که نیازی به نوشتن ندارند، ایجاد غفلت است: باید غافل شد تا راحت بود...
اما تا کجا می شود خود را به غفلت زد؟ وقتی خبر گرفت
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
خورش قرمه سبزی یه غذای اصیل و کاملا ایرانی هست که طرفداران بسیار زیادی در ایران و در دنیا دارد
من که خودم به شخصه عاشق خورش قرمه سبزی هستم اکثر بانوان ایرانی هم با نحوه درست کردن
این خورشت آشنا هستند ولی ما امروز میخوایم برای کسانی که بلد نیستند این خورشت خوشمزه رو درست کنند
یا بلد هستن ولی فوت و فن های درست کردن خورش قرمه سبزی رو نمیدونن رو به شما یاد بدیم

خورشت قرمه سبزی
واسه درست کردن خورش قرمه سبزی خوشمزه حداقل ۲-۳ ساعت وقت لازمه تا قشنگ خ
بسم الله
علاقه ام به انگور شاید بر میگرده به کودکی و نهالی که یه روز بابا توی پیت حلبی آورد  خونه و کاشت بالای سر بوته محمدی .
با هم بزرگ شدیم ولی اون علاقش به سرک کشیدن تو آسمون خیلی بیشتر از من بود و رفت تا پشت بوم و من ته تهش دستم به شاخه های یه کم بالاتر از طبقه اول هم رسید .
عاشق اون برگای نو رس بودم که بیشتر به فسفری میزد تا سبز ، و خراب اون دونه های مثل زبرجد که میچسبوندم به چشمم تا توش رو ببینم .عاشق اون ساقه های فر خورده که میتونست ساعت ها در
دانه‌های کوچولوی کنجد و روغن آن پوست و موی شما را تقویت می‌کنند؛ پس شما چند قدم تا ملکه زیبایی شدن فاصله دارید؛ با مجله دلتا همراه باشید.
روغن کنجد از دانه های کنجد گرفته می‌شود؛ این روغن که غنی از  لینولئیک اسید و اولئیک اسید است، در آسیا بسیار محبوب و پرطرفدار است و به عنوان ملکه روغن‌ها شناخته می‌شود. این ماده مغذی ‌و پر ویتامین، فواید بسیاری برای سلامت بدن به خصوص پوست و مو دارد؛ با مجله دلتا همراه باشید.
ویتامین های روغن کنجد
ملکه رو
 
گرسنه ای؛ اما نمی توانی غذا بخوری. تشنه ای نمی توانی آب بنوشی. هر حرفی را نمی توانی بزنی، هر جایی نمی توانی بروی و ... بعضی کارهایی که دلت می خواهد را برخلاف معمول، نمی توانی انجام بدهی و مجبوری که صبر کنی. چون برای خدا روزه گرفته ای.
در قاموس مفاهیم دین، صبر را به روزه معنا کرده اند: استعینوا بالصبر و الصلاة.
به عمر یک انسان و ماجراهای زندگی او نگاه کنید. انگار قرار نیست همه امور بر وفق مراد ما باشد. گاهی فراز و نشیب های زندگی طاقتمان را طاق می س
شاملو میگه
تمامی الفاظ جهان را در اختیار داشتیم ،
و آن نگفتیم که به کار آید ...
....
من در پی کلمه ای که دل شکستن را بلد نباشد ...
من در پی جمله ای که کسی را کوچک نشمارد ...
من به دنبال عبارتی که شادی های کسی را حقیر نکند ...
غم هایش را بزرگتر نکند ...
....شادی تو دل آدم غمگین یه جوونه اس که هنوز ریشه نزده تو خاک دلش !با یه دست کاری کوچیک میمیره !
انگیزه های تازه !یه گرمای کوچیکه !یه شعله باریک و کم سو...که اگه حواست نباشه با یه فوت خاموش میشه !
خاموش میشه !
من ضعی
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
کرفس فواید و خواص زیادی برای سلامتی بدن و پوست و مو دارد. با تهیۀ خورشت کرفس می‌توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.



خورشت کرفس یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورشت کرفس را در سفره‌های ایرانی می‌بینیم، این است که این خورشت شباهت‎هایی به خورشت قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثراً قورمه سبزی را بر آن ترجیح می‌دهند. اما مطمئن باشید اگر خورشت کرفس را به خوبی تهیه کنید، به راحتی می‌تواند با قورمه سبزی رقاب
کرفس فواید و خواص زیادی برای سلامتی بدن و پوست و مو دارد. با تهیۀ خورشت کرفس می‌توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.



خورشت کرفس یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورشت کرفس را در سفره‌های ایرانی می‌بینیم، این است که این خورشت شباهت‎هایی به خورشت قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثراً قورمه سبزی را بر آن ترجیح می‌دهند. اما مطمئن باشید اگر خورشت کرفس را به خوبی تهیه کنید، به راحتی می‌تواند با قورمه سبزی رقاب
از رژیم چاقی چه می‌دانید؟ لاغر بودن بیش از حد شما را کلافه کرده است؟ منتظر چه هستید؟ هر که چاقی خواهد؛ جور خواندن این مطلب را بکشد!
همیشه رژیم لاغری یک بار هم رژیم چاقی! اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که هر چه می‌خورید، باز هم چاق نمی‌شوید و این مسئله برای شما یک آرزوی دست‌نیافتنی شده است؛ شاید با رژیم غذایی مناسب خودتان آشنا نیستید. اصلا شاید انتخاب خوراکی‌ها و سبک تغذیه‌تان اشتباه است؛ برای همین لاغر‌ مانده‌اید؛ نگران نباشید؛ باربی‌
خورشت ریواس یکی از خورشت‌های ایرانی و خوش‌مزه است که با ساقۀ ترش ریواس درست می‌شود. 



خورشت ریواس خورشت خوش‌طعم و پر خاصیتی است که با گوشت قرمه و نعناع و جعفری پخته می‌شود.
ریواس یکی از سبزی‌های کوهی مخصوص فصل بهار و تابستان است که به‌ صورت طبیعی رشد می‌کند و نیاز به آبیاری ندارد. این سبزی، ساقه‌ای ترش، آبدار و پرخاصیت دارد.
از ساقۀ ریواس برای تهیۀ خورشت، شربت، مربا، ترشی، تارت، کیک، کمپوت، مارمالاد، انواع نوشیدنی‌ها و … استفاده م
چاق هستید؟ ورزش هم نمی‌کنید؟ کبد چرب منتظر شما است. این بار پیام مجله دلتا به شما همین یک جمله است: " ورزش کنید."
شاید باورش سخت باشد اما کبد چرب بیشتر از هر چیز دیگری با ورزش کردن مداوم قابل کنترل و درمان است. البته رعایت اصول تغذیه، رژیم غذایی مناسب و دوری از استرس هم در پیشگیری از این بیماری نقش مهمی دارند؛ اما در این میان نقش ورزش در درمان این بیماری با دیگر راهکارها قابل قیاس نیست؛ تنبل‌های عزیز و محترم با مجله دلتا همراه باشید.
سلام ورزش
س 301: آیا مشروبات الکلی نجس است؟
ج: مشروبات مست‌کننده بنا بر احتیاط نجس است.
س 302: آب انگوری که با آتش جوشیده شده و دو ثلث آن کم نشده است، ولی مست‌کننده نیست، چه حکمی دارد؟
ج: خوردن آن حرام است، ولى نجس نیست.
س 303: گفته می‏شود که اگر مقداری غوره برای گرفتن آب آن جوشانده شود و همراه آن یک یا چند حبه انگور باشد، آنچه بعد از جوشاندن باقی می‏ماند، حرام است. آیا این سخن صحیح است؟
ج: اگر حبه‏هاى انگور بسیار کم باشد و آب آن در آب غوره مستهلک شود، به‌طورى
چرا باید لبنیات بخوریم؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از حد شیر و سایر لبنیات می‌تواند خطرناک و بیماری‌زا باشد؟ اصلا چقدر باید لبنیات بخوریم؟ با مجله دلتا همراه باشید.
به خانواده بزرگ و متنوع لبنیات خوش آمدید! صبحانه، ناهار یا شام بدون این مواد پر ویتامین شدنی نیست! شیر، پنیر، کره، ماست، دوغ یا کشک؟ شما هوس کدام یک از این مواد خوشمزه را کرده‌اید؟ اصلا لبنیات چه خواصی برای بدن ما دارد؟
به آشپزخانه خود بروید، در یخچال را باز کنید؛ فرقی نمی‌کند ک
سبزی خوردن؛ همان یار قدیمی سفره‌های ایرانی. ریحان، نعناع، جعفری، تربچه، پیازچه و... شما کدام را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا همراه باشید.
مگر می‌شود بر سر سفره گرم ایرانی بدون سبزی خوردن نشست؟ این را باید از خانم‌های خانه‌دار ایرانی پرسید. سبزی‌های معطر و اشتها‌آوری مانند شاهی، ریحان، تره، نعنا، جعفری، ترخون، مرزه، تربچه و … هر کدام ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی خاص خودشان را دارند؛ شما کدام یک را بیشتر دوست دارید؟ با مجله دلتا و این
ترش تره غذایی خوش‌مزه و خوش‌طعم است که با سبزیجات محلی، تخم‌مرغ، سیر و آب نارنج پخته می‌شود. 



گیلان غذاهای محلی زیادی دارد و ترش تره یکی از غذاهای این خطه است. در طرز تهیۀ ترش تره از برنج و سبزی مخصوص و سیر، تخم‌مرغ و آب نارنج استفاده می‌شود. می‌توانید این غذا را به راحتی در منزل آماده کنید و از آن لذت ببرید
مواد لازم:
برنج: 2 قاشق غذاخوری
سبزی مخصوص: نیم کیلوگرم
تخم‌مرغ: 3 عدد
سیر: 4 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب‌غوره یا آب نا
مادربزرگ مادری ام دوسال پیش از دنیا رفت. هنوز
چهلمش را نگرفته بودند که دایی هایم خانه پدری شان، آن عمارت  خاطره انگیز، را به سرعت و با مبلغی ناچیز
فروختند. دلم برای حوض آبش تنگ شده است. تابستان ها همیشه پر از هندوانه بود. ماهی
های قرمز، فواره کوچک، گلدان های قرمز شمعدانی که مادربزگم با حساسیت خاصی دور تا
دور لبه آن می چید. در گوشه دیگر حیات تاب آهنی بزرگی بود. البته نشیمن گاهش از
چوب ساخته شده بود. چه روز هایی که با دخترخاله ها و پسرخاله هایم سو
مریضی ناصر و اَشنافه
خوامبه از سال هزار و سیصد و پنجاه و پنج بارم. اون ماقع ناصر کلاس پنج دَیّه.میونه‌ی چله‌ی زمستون بییه بَدیمه ناصر دِ‌سه روز هَسته مدرسه نِنه. بوردِمه وِشونِ سِره بَدیمه ناصر لای دله کَته و درد جه داد و فِریا کِنده.
وِنه مار باته ناصر ره باد بَیته و راه بَتونده بورده. خَله پَکر بَیمه این خَوِر ره به همکلاسی‌ها و آقا معلم باتِمه. 
بَدیمه مدرسه نِموئن ناصر به ده پونزه روز بَرِسییه. بنده خِدا ره دکتر هِم نَوِردِنه وه از درد ن
الف:
اون روزا که میومدم میگفتم کنکورم تموم شه میام اینحارو میترکونم و یادتونه؟؟؟اقا اشتباه کردم انگار...ینی قشنگ اسباب کشی من و جلچو شما ضایع کرد...خلاصه شبا که میخوابم هی خواب میبینم پست کشدار گذاشتم شمام اومدین نوشتین اوووه سحححرررر چخبرهههه بعد من غرغر وار یه پست دیگه گذاشتم غر نرنین
ب:
ینی اینجا تایم پرواز میکنه....اصلا گلاب به روتون یه دسشویی وقت نمیکنم برم...از یه طرف که باغ و باغچه ی وسیعممممم هی تِر تِر علف هرز درمیاره من با دستکش خیلی س
گر بر حسب مزاج، فصل بهار را بررسی کنیم این فصل در کیفیتهای چهارگانه که گرمی، سردی، تری و خشکی است معتدل است. به این دلیل که خورشید به سمت الراس (بالای سرمان) نزدیک می شود ولی کاملا در بالای سر ما قرار نگرفته تا به واسطه آن در هوا گرمی و خشکی پدید آورد.فصل بهار با همۀ سنین از جمله میانسالان، پیران و افرادی که دارای مزاج سرد و خشک هستند، سازگار تر است.و در افراد دارای مزاج گرم و تر یا بعضی از گرم و خشک ها باعث ایجاد دمل، زخم، جوش، خارش، جرب، ورم حل
بیسکویت رژیمی علاوه بر سالم و رژیمی بودن، بسیار ساده و آسان تهیه می‌شود.


بیسکویت رژیمی در واقع تقلیدی از کوکی شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد. در این دستور به‌جای گردو و کشمش می‌توان از شکلات چیپسی استفاده کرد. اما در این حالت دیگر رژیمی نیست.
بیسکویت رژیمی سالم و کم کالری است و می‌توانید در طول روز چند عدد از آن میل کنید و نگران اضافه وزن نباشید.
مواد لازم: 
موز: ۲ عدد
جو پرک: یک پیمانه
کشمش: 2 قاشق غذاخوری
گردو: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: نص
بخشی از فرهنگ هر شهر مربوط به غذاهای آن شهر است.  غذاهایی که بر اساس آداب و رسوم و حتی موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن شهر شکل می‌گیرند. طعمغذاهای سنتی دلنشین و دلچسب است. محال ممکن است شما به شهری سفر کنید اما از طعم غذاهای سنتی آن نچشید. در این مقاله شما را با غذاهای سنتی یزد (شهر جهانی یزد) آشنا می‌کنیم. انواع کوفته و انواع آش تنها بخش کوچکی از غذاهای سنتی یزد هستند. امیدواریم در سفر به این شهر جهانی طعم غذاهای سنتی و اصیل یزد را حتما امت
سالاد لاغری، سبزی ضد سرطان، سبزی ضد افسردگی، قرص خواب طبیعی و ... روی سخن با جناب کاهو است؛ با این همه خاصیت!
کاهو؛ شاه‌ سبزی خوشمزه انواع سالاد و غذاهای ایرانی است؛ یکی از سبزیجات پر مصرف که البته نه در ایران بلکه در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر شب‌ها بی‌خواب هستید یا رژیم لاغری گرفته‌اید، خوردن این سبزی را فراموش نکنید.
این سبزی پر ویتامین نه فقط برای لاغری و تناسب اندام شما معجزه می‌کند بلکه برای درمان بسیاری از بیماری‌های دیگ
چرا باید آجیل بخوریم؟ چرا باید بادام‌زمینی بخوریم؟ چرا باید کره بادام‌زمینی بخوریم؟ چرا... چرا... چرا....؟ مجله دلتا پاسخگوی سؤالات شما است؛ با ما همراه باشید.
کره بادام‌ زمینی ‌یک خوراکی خوشمزه به خصوص برای رژیم های لاغری و حتی چاقی است که می‌توان از آن به عنوان بمب انرژی ورزشکاران نام برد. وجود میزان زیاد چربی‌های غیر اشباع تک‌‌زنجیره و مواد مغذی دیگر، این ماده را به یکی از خوراکی‌ها و میان‎‌وعده‌ های مناسب برای لاغری و کاهش وزن تبدیل
آش انواع مختلفی دارد و آش جو یکی از محبوب‌ترین آش‌ها است. آش در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.


آش جو از آش‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که با روش‌های گوناگون در شهرهای مختلف کشور پخت می‌شود. این آش خوش‌مزه از نظر ظاهری شباهت زیادی به آش کشک دارد، فقط در مواد کمی متفاوت است. در تهیۀ آش جو می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
مواد لازم:
نخود: نصف لیوان
سیر: ۶ حبه
لوبیاچیتی: نصف لیوان
جو پوست کنده: یک لیوان
سبزی آش: یک کیلو
کشک: ۵۰۰ گرم
پ
خواص نارنج
 
نارنج میوه
ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود.
نارنج طبیعت سرد و خشک دارد.نارنج میوه ای ترش از خانواده ی مرکبات است و
درخت نارنج که بومی آسیا و مدیترانه است به عنوان مادر مرکبات شناخته می
شود و پایه بسیار خوبی برای پیوند شاخه‌ های نارنگی یا پرتقال می باشد.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص نارنج پخته برای کبد و پوست و سرفه و قلب و معده در بارداری و لاغری در دسته پزشکی و سلام
با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه رول بادمجان آشنا شوید که پیشنهاد خوبی برای وعده شام است.

رول بادمجان خوراکی خوشمزه‎ای است که از گوشت و بادمجان تهیه می‌شود. اصولاً تمام غذاهایی که با بادمجان درست می‌شوند، لذیذ و دلچسب هستند و طرفداران زیادی دارند. رول بادمجان را می‌توانید برای شام آماده یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم داخل رول
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
کوکوی مرغ و تره‌فرنگی، غذایی ساده و خوش‌مزه است که می‌توان به صورت ساندویچ هم مصرف کرد. 



کوکوی مرغ و تره‌فرنگی، یکی از کوکوهای بسیار خوش‌مزه است که به آسانی تهیه می‌شود. کوکوی مرغ را می‌توان به‌عنوان پیش‌غذا یا شام سبک سرو کرد. همچنین غذایی مناسب برای پیک‌نیک‌های فامیلی و دوستانه است.
مواد لازم:
فیلۀ مرغ: 4 عدد
سیب‌زمینی: 4 عدد
پنیر پارمزان: نصف پیمانه
تره‌فرنگی: 3 عدد
تخم‌مرغ: 9 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
ط
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای ا
عدس پلو غذایی ایرانی است که می‌توان آن را با گوشت و مرغ یا بدون آن‎ها صرف کرد.



عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دو صورت ساده و مجلسی طبخ می‌شود. این غذای خوش‌مزه علاوه بر این‎که یک غذای خانگی است، مانند خورشت قیمه به‌عنوان نذری هم در مراسم‌های مذهبی پخته می‌شود.
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
عدس: یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی: یک پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: یک قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
روغن مایع به میزان ل
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
سفارش آنلاین غذا در تهران
سفارش آنلاین غذا
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ ب
کوکو سبزی غذای ساده و سبکی است که طعم و عطر خوبی دارد.

کوکو سبزی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوش‌مزه از سبزیجات معطر تهیه می‌شود. در برخی شهرها مانند شهرهای شمالی کشور، برای تهیۀ آن از سبزیجات محلی هم استفاده می‌کنند.
مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد
گردو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
سبزی کوکو: ۵۰۰ گرم
زرشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:



سبزی کوکو را پس از
باقلوا یکی از اصیل‌ترین سوغات یزد است که اکثر افراد آن را دوست دارند.



باقلوا یزدی را همه می‌شناسند. این شیرینی اکثراً از قنادی‌ها تهیه می‌شود. ولی با کمی دقت و حوصله می‌توانید باقلوا را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم داخل باقلوا:
پودر پسته یا بادام: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
هل: نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت باقلوا:
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
گلاب: نصف لیوان
مواد لازم خمیر باقلوا:
زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: ۳ قاشق سوپ‌خ
آش‌های ایرانی انواع متفاوتی دارند. آش گوجه از آش‌های پرطرفدار و محبوب ایرانی است.



آش گوجه فرنگی یا «آبغورا آشی» یکی از آش‌های سنتی و پرطرفدار تبریز است. آش گوجه به روش‌های گوناگون طبخ می‌شود و در هر شهری به یک نام معروف است. آش گوجه بسیار خوش‌مزه است و خاصیت زیادی دارد.
مواد لازم:
گوجه‌فرنگی: 1/5 کیلو
سبزی آش:  ۷۵۰ گرم
پیاز:  3 عدد
لوبیا چشم‌بلبلی: نصف لیوان
نخود: نصف لیوان
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آب‌غوره:  یک لیوان
آب گوشت: ۳ لیوان
بلغ
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که همه با آن خاطرۀ خوش دارند.



آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک‌های خاص پخته می‌شود. این غذای خوش‌مزه و لذیذ از مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته می‌شود. آبگوشت از آن دسته غذاهایی است که دور هم می‌چسبد.
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف لیوان
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: ۲ عدد
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
سیب‌زمین
درمان ضعف بدن
درمان ضعف بدن
ضعف بدن
ضعف بدن یک بیماری نیست بلکه یک شکایت است،ضعف بدن و خستگی احساسی است که توسط فرد و به صور مختلف از جمله : بی حالی ، کسالت و زود خسته شدن ، فقدان انگیزه و نیرو، ازدست دادن میل و علاقه به کارهای روزمره شادابی کم یا احساس یأس وناامیدی بیان می شود;همچنین به صورت احساس باطنی ضعف و میل شدید به استراحت یا خوابیدن نیز بیان می گردد.
 
درمان ضعف بدنآیا می دانید چه میوه ای خستگی و ضعف بدن شما را برطرف می کند ؟ اگر این مشکل
تهیۀ شربت آلبالو در تابستان بین ایرانی‌ها متداول است و اکثر خانواده‌ها آن را به صورت خانگی درست می‌کنند.



با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های این فصل است و برای خیلی از افراد، تابستان یادآور مربا و شربت آلبالو است. اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ آن سرخ تند و مزه‌اش قدری ترش می‌شود. اما اگر با آلبالوی رسیده درست کنیم، ر
طرز پخت  قورمه سبزی غذای اصیل ایرانی
قورمه سبزی غذای که به جرات می توان گفت بیشتر مردم ایران آن را دوست دارند و در بین مردم طوری جا افتاده است که هر زنی که بتواند قورمه سبزی را به خوبی بپزد یک آشپز کامل و ماهر است . یعنی به عبارتی این غذا نقطه سنجش مهارت آشپزی بانوان ایرانی است . جالب است بدانید که در تمام دنیا نیز اصلالت لیران غذا را منتسب به ایرانی ها می دانند.قورمه سبزی
تاریخچه قرمه سبزی
قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل
شور یک چاشنی صددرصد ایرانی است که بسیار خوش‌مزه است و به سادگی تهیه می‌شود.



شور یکی از چاشنی‌های محبوب است که اکثر ایرانی‌ها آن را در خانه درست می‌کنند. شور که مخلوطی از سبزیجات مختلف است، طعم غذا را چند برابر خوش‌مزه‌تر می‌کند.
مواد لازم:
گل‌کلم: یک کیلو
هویج: ۵۰۰ گرم
ساقۀ کرفس: ۳۰۰ گرم
خیار قلمی: ۵۰۰ گرم
فلفل‌سبز: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ بوته
ترخون تازه: ۲۰۰ گرم
سرکۀ سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:



گل‌کلم‌ها را از هم جدا کرد
شربت سکنجبین علاوه بر طعم خوبی که دارد، یک نوشیدنی مفید برای رفع عطش است.



شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت سنتی را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد. خوردن شربت سکنجبین با کاهو، در بین ایرانی‌ها متداول است.
مواد لازم:
آب: ۲ لیوان
شکر: ۵۰۰ گرم
سرکه سفید: ۵۰ گرم
نعناع: ۵۰ گرم
طرز تهیه:



داخل قابلمه آب می‌ریزیم. شکر را اضافه کرده، قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر با حرارت ملایم در آب حل
دمپختک یا دمی باقالی از غذاهای سنتی ایرانی است که در عین سادگی، عطر و طعم خوبی دارد.



دمپختک یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با برنج و باقالی زرد درست می‌شود. دمپختک مناسب مجالس و مهمانی‌های رسمی نیست، ولی غذای مطلوبی برای جمع‌های خانوادگی است.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
باقالی زرد (لپه باقالی): یک‌ونیم پیمانه
پیاز: 3 عدد
کره: 100 گرم
نمک و زرچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:



باقالی و برنج را 3 تا 4 ساعت خیس می‌کنیم.
کره را با م
ته چین مرغ غذای ایرانی پرطرفداری است که ظاهر اشتهاآوری دارد و بسیار خوش‌مزه است.



ته چین مرغ یکی از مجلسی‌ترین غذاهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی‌های رسمی طبخ می‌شود.ته چین مرغ قالبی را می‌توان در مهمانی‌های مهم به صورت تکه‌ای، به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو کرد.



مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
سینۀ مرغ کامل: یک عدد
زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد
ماست چکیده: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زرشک: ۱۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
شکر: 2 قاشق غذاخور
قیمه ریزه اصفهان غذایی خوش‌مزه است که به دلیل شکل تهیه، به آن کوفته ریزه هم می‌گویند.



غذاهای سنتی در فرهنگ ما ایرانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. بعضی از این غذاها مخصوص یک شهر و یک فرهنگ است. به همین دلیل ممکن است برای شهرها و فرهنگ‌های دیگر غذای جدیدی محسوب شود. قیمه ریزه غذایی سنتی و قدیمی، متعلق به شهر هنر و تاریخ ایران، اصفهان است.
قیمه ریزه نخودچی در گویش اصفهانی به قیمه زه نخودچی و گاهی قرمزه نخودچی معروف است. این غذا از ترکیب گوشت و
در این مقاله قصد داریم ، نیاز بسیاری از مخاطبان که به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند را پاسخ دهیم و آنها را با انواع ادویه های خوشمزه ، خوشبو ، خوش رنگ و هم چنین گرم آشنا نماییم .
همچنین طرز تهیه ادویه های مختلف که برای طبخ انواع غذاها استفاده می شوند را به طور کامل شرح دهیم .
برای مثال به طرز تهیه ادویه کاری ، ادویه ترشی ، ادویه فلافل ، ادویه مخصوص قرمه سبزی ، ادویه جوجه کباب و .... می پردازیم .
در زیر به معرفی اجمالی 20 نوع ادویه می پردازی
خورشت خلال تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود.



خورشت خلال، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. مردم کرمانشاه در گذشته برای پذیرایی از مهمان، خورشت خلال را به‌عنوان یک خورشت رسمی تدارک می‌دیدند و این رسم هنوز هم ادامه دارد. این خورشت تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود. البته از نظر طعم و مزه چی
به جمع خانواده بزرگ لبنیات و دنیای خوشمزه معجون‌های خانگی خوش آمدید!این بار مجله دلتا معجون خوشمزه و انرژی زای شیر و خرما را انتخاب کرده است؛ با ما همراه باشید.
معجون شیر و خرما ( شیر خرما ) یک ترکیب خوشمزه و انرژی زا است که می‌تواند در رژیم چاقی شما به عنوان یک غذای کامل یا یک میان وعده مغذی عمل کند. کلسیم شیر البته از نوع پر چرب آن در کنار خرما یک معجون ترکیبی قوی است که به خصوص برای ورزشکاران بسیار مفید است؛ این بار مجله دلتا از شما می‌خ
هویج پلو غذای خوش‌مزه‌ای است که به آسانی تهیه می‌شود و ظاهر خوبی دارد.



هویج پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. برخی به خاطر طعم شیرین، این پلوی مخلوط خوش‌مزه را نمی‌پسندند، اما با حذف شکر از مواد اصلی آن می‌توان طعم شیرین این پلوی لذیذ را کمتر کرد. هویج پلورا با گوشت قلقلی، مرغ یا حتی بدون این مواد و ساده درست می‌کنند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد
مرغ: یک عدد سینۀ کامل
هویج متوسط: ۵ عدد
کره به میزان لازم
خلال پسته و بادام: د
ته چین گوشت در بین غذاهای ایرانی به‌خاطر شکل و فرم زیبایی که دارد، مناسب مهمانی‌های رسمی است. 

ته چین انواع مختلفی دارد و اغلب این غذا را با مرغ می‌شناسند. این غذا باب دندان افراد خوش‌اشتها است که هر کس بنا به سلیقه می‌تواند نوع جدیدی از آن را درست کند. ته چین گوشت یکی از انواع ته چین است که خیلی راحت و بی دردسر آماده می‌شود و طعم و ظاهر خوبی دارد.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
مغز ران گوسفند: 400 گرم
برنج: 3 پیمانه
تخم‌مرغ: 3 عدد
ماست چکیده: 300 گرم
استانبولی پلو، غذایی آسان است که تقریباً همه آن را بلد هستند. اما هر غذای ساده‌ای هم رمز و رازهایی دارد که با رعایت آنها خوش‌مزه‌تر می‌شود.



استانبولی‌ پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که در دورۀ قاجار از ترکیه به ایران وارد شد. دراصل این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی است.
استانبولی پلو به شیوه‌های مختلفی و با مواد گوناگونی طبخ می‌شود. طرز تهیه‌‌‌ای که در این مطلب آمده، دستور اصلی این غذا است که می‌توان بنا ب
آیا می‌خواهید صورت چاق و پری داشته باشید؟ این رژیم غذایی را امتحان کنید؛ با مجله دلتا همراه باشید.

چاقی و لاغری در نوع خودش هر دو درد سرساز است؛ شاید باورتان نشود اما بسیاری از افراد در آرزوی چاق شدن هستند؛ مخصوصا آنهایی که صورت لاغری دارند و به قول معروف دل‌شان می‌خواهد تپل شوند، گونه بیاورند و آب زیر پوست‌شان برود.
برای همین منظور، حاضر هستند که هزینه‌های زیادی را صرف تزریق انواع ژل و بوتاکس کنند تا صورت چاق‌تری داشته باشند؛ دریغ از
حلیم صبحانه‌ای دلچسب برای دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی است.



حلیم یکی از پرطرفدارترین و مقوی‌ترین غذاهای ایرانی و از جمله صبحانه‌های محبوب‌ است.
اصلی‌ترین دستور پخت حلیم با گوشت گوسفند است. اما پخت آن با گوشت بوقلمون و مرغ هم طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
زردچوبه و نمک به میزان لازم
روغن و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:



گندم‌ها را از شب قبل در آب خیس کنید. گوشت را ب
کباب برگ یکی از کباب‌های سنتی و قدیمی ایران است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است.



کباب برگ از کباب‌های مورد علاقۀ ایرانی‌هااست که معمولاً در رستوران‌ها سرو می‌شود. اغلب مردم تصور می‌کنند تهیۀ کباب برگ دشوار است. ولی خبر خوب این است که می‌توان با رعایت برخی نکات، یک کباب برگ مجلسی و رستورانی خوش‌مزه در منزل درست کرد.
مواد لازم:
فیلۀ گوسفند یا گوساله: یک کیلوگرم
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران در صورت

تبلیغات

محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ثبت شرکت فروشگاه بزرگ باغ کالا - تماس : 09123880402 دکتر سلام بازار بزرگ پودر ایران تولیدی ظروف ملامین مدرس و مشاور انگیزشی معصومه مهرعلی فروشگاه اینترنتی معرفی تجهیزات اتوماسیون فرآیند و بررسی آنها Seven X Plus کناف دکوراسیون