نتایج جستجو برای عبارت :

روش تهیه نان لواش خانگی

 
“نان لواش” را نیز می توانید در خانه با یک دستور تهیه اصولی درست کنید و طعم حسابی خوب این نان خانگی لذت ببرید.طرز تهیه نان لواش خانگی
درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد ، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.

لواش خانگی
ادامه مطلب
طرز تهیه نان لواش خانگیدرست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد ، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.لواش خانگیمواد لازم برای نان لواش خانگیآرد سفید : یک پیمانه سر پرروغن مایع : 3 قاشق غذاخورینمک : یک قاشق چای خوریآب :به مقدار کافی
ادامه مطلب
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
 
 
لواش یک واژه ارمنی است و خاستگاه این نان نیز متعلق به ارمنستان است و این کشور نیز نان لواش را به‌عنوان میراث فرهنگی و معنوی کشورش در یونسکو ثبت کرد و ایران درخواست میراث مشترک داد.
مواد لازم
1 پیمانه آرد گندم
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
آب به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کنجد، تخم کتان و یا سیاه دانه به میزان لازم (در صورت تمایل)
دستور العمل‌
ابتدا نمک را به آرد اضافه کرده و هم بزید تا با هم به خوبی مخلوط شود. در صورت تمایل می‌توانید تخم کتان
 
سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه در جنوب ایران است که امروزه به عنوان یک اسنک یا میان وعده جای خود را در میان افراد باز کرده است.
مواد لازم
3 عدد سیب زمینی آب‌پز
3 قاشق غذاخوری تره خرد شده
200 گرم گوشت چرخ کرده
3 قاشق غذاخوری جعفری
6 عدد نان لواش
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
1 عدد پیاز
دستور العمل‌
پیاز را رنده می‌کنیم و با گوشت مخلوط کرده و کمی در روغن سرخ می‌کنیم.
سپس نمک، زردچوبه، فلفل و یک فنجان آب روی گوشت سرخ شده می‌ریزیم و گوشت را م
آموزش درست کردن انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر
 
 
 
در اینبخش طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش و خمیر یوفکا رابه شـما آموزش میدهیم سمبوسه یکی از خوردنی های خوش طعم و پرطرفدار در کشور اسـت و با خواندن این مطلب می توانید خودتان ودر خانه خودتان این خوراکی خوشمزه را درست کنید. سمبوسه بنظر میرسد مدت‌ها پیش از ایران بـه هندوستان مهاجرت و طبخ آن در اوایل قرن حاضر در سواحل خلیج فارس رواج پیدا کرده اسـت.
ادامه مطلب
مصرف نان به خصوص از نوع سنتی آن در بین مردم ایران رواج زیادی دارد ،اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود که در این روزگار انواع مختلفی از نان ها جدید و فانتزی با طعم های مختلف به بازار آمده که طیف های مختلف مردم را به خود جذب کرده و به سفر ما ایرانی ها اضافه شده است. نکته قابل توجه این است که نان به عنوان یک تأمین کننده انرژی می تواند بخش عمده انرژی روزانه فرد را تا مین کند.
با مصرف نان می شود نشاسته یا قندهای پیچیده که سوخت در دسترس هستند و بدن بر
سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه در جنوب ایران است که امروزه به عنوان یک اسنک یا میان وعده جای خود را در میان افراد باز کرده است. این غذا مانند بسیاری دیگر از غذاهای جنوبی، تند است و برای تهیه آن از سیب زمینی، پیاز، گوشت چرخ کرده و انواع سبزیجات معطر استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه سمبوسه را به شما آموزش خواهیم داد.
 
سنبوسه خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادو
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی
 مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
پیاز خلالی شده :2 عدد
سیر رنده شده :3 حبه
برگ مو :3 عدد
پودر پاپریکا :1 ق چ
فلفل سیاه :نصف ق چ
جوز هندی :نصف ق چ
زعفران دم کرده :3 ق غ
نمک :به میزان لازم
مواد اولیه برای باقالی پلو
برنج :3 پیمانه
شوید تازه خرد شده :2 پیمانه
باقالی سبز تازه یا فریزری :2 پیمانه
سیب زمینی ، کاهو و یا نان لواش :برای ته دیگ

ادامه مطلب
همینکه بین وجودم خراش می ریزم
به روی گونه دلم را یواش می ریزم
درخت شاید و اما عقیم می ماند
دوباره روی دلم بذر کاش می ریزم
تو را که می نگرم با عروج چشمانم
غزل به پنجه ی پیکر تراش می ریزم
کنار پنجره ، از گَردِ عکس تو، هر صبح
شکر به چای و عسل بر لواش می ریزم
سکوت، فاصله ای بین دستها انداخت
دوباره بین هوا ، ارتعاش می ریزم
خدا ! زلالیِ عشقی بریز بر دستش
به جان ثانیه هایی که پاش می ریزم
رضاسیرجانی
+ تو در مسافت بارانی... که زندگی دو سه نخ کام است... و عمر سر
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید. 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
 
اد
باقلوا یکی از اصیل ترین سوغات یزد است که البته در اکثر شهرهای جهان بفروش می رسد. ولی اصالت آن مربوط به یزد می شود. شما میتوانید با مراحلی که در زیر بیان می کنیم خودتان در منزل این باقلوا را تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه باقلوا یزدی را برای شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه باقلوا یزدی
طرز تهیه باقلوا یزدی از سه مرحله تشکیل می شود:
+خمیری مشابه خمیر نان که لواش باقلوا نام دارد.
+مایه ای محتوی پودر پسته که در میان باقلوا گذاشته می شود.
+شربتی که برای ش
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار
کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :
 

ادامه مطلب
باقلوا یکی از اصیل ترین سوغات یزد است که البته در اکثر شهرهای جهان بفروش می رسد. ولی اصالت آن مربوط به یزد می شود. شما میتوانید با مراحلی که در زیر بیان می کنیم خودتان در منزل این باقلوا را تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه باقلوا یزدی را برای شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه باقلوا یزدی
طرز تهیه باقلوا یزدی از سه مرحله تشکیل می شود:
+خمیری مشابه خمیر نان که لواش باقلوا نام دارد.
+مایه ای محتوی پودر پسته که در میان باقلوا گذاشته می شود.
+شربتی که برای ش
ساخت خط تولید نان لواش اتوماتیک
 
 
 
معرفی ماشین آلات صنایع آردی
لیست برخی از ماشین آلات صنایع آردی که شرکت توس ماشین تولید می کند به شرح ذیل می باشد:
Galaxy Multiple DL20000
میکسر خمیر 300 کیلویی
میکسر دوجداره مایعات خمیر 400 کیلویی
کانوایر 103
دستگاه دیپازیتور
قالب نان
قالب دونات
واگن حمل محصول
 
شرکت ساخت ماشین آلات صنایع آردی
شرکت توس ماشین متخصص و طراح ماشین آلات صنایع غذایی آردی از جمله  دستگاه میکسر 500Z کیلویی، کانوایر 101 ،  قالب نان،تولید کننده و
این اولین سفر دونفره ی ماست، مادر و پسری!
سفر به شهر پلها (سی و سه پل، پل خواجو، پل فلزی، پل وحید! و الخ) میرم به دیدار یاران قدیمی،  فوامیل دور، رفقای مومن ارزشی!
اصفهان رو دوست دارم، چون میتونی تو میدون امامش، برای چند ساعتم که شده، از شر بلوای مدرنیته، به کاشیای  مسجد شیخ لطف الله پناه ببری، یا میتونی خود شاه عباس بشی رو تخت عالی قاپو و فارغ از هیاهوی تاج و تخت بشینی به تماشای چوگان بازی، یا شایدم بشی یه زن پوشیه زده ی  عصر صفوی، که اومده واسه
۱- ساندویچ سرد مرغ با سبزیجات
ساندویچ شماره اول که می خواهیم با طرز تهیه آن با ما همراه باشید، ساندویچ سرد مرغ با سبزیجات است.
مواد لازم
یک عدد نان ترتیلا یا نان لواش
صد و بیست گرم سینه مرغ
یک پیمانه اسفناج
دو قاشق غذاخوری سس مایونز
یک عدد هویج رنده شده
یک دوم قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری سس خردل
به اندازه کافی فلفل سیاه

ادامه مطلب
گروه نان و غلاتاین گروه شامل انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو است.مواد مغذی مهم: انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن و مقداری پروتئین.واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 300 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست از نان سنگک، بربری یا تافتون در مورد نان لواش چهار کف دست معادل 300 گرم است)، نصف لیوان ماکارونی یا برنج خام معادل یک لیوان از شکل پخته آن ها، نصف لیوان غلات خام معادل یک لیوان پخته غلات.مقدار مصرف: برای ا
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
عصری با مها رفتیم بیرون هم نون بگیریم هم مها پیرینت بگیره از نوشته ها. خلاصه تو این بارون بدو بدو رفتیم پیرینت که بسته بود نونوایم فقط سنگکو لواش پخت میکرد. نوناشون یجوریه هنوز عادت نکردیم بهش. بربریاش خوشمزه تره. خلاصه بعدشم مها یه مغازه دید برای خودش شلوار خریدو همین که اومدیم تو کوچه برق رفت. حالا هی برق میره هی برق میاد معلوم نیست فازش چیه. تصمیم گرفتم تنها که شدم بزنم برم بیرون ببینم چجوریه حسش. نباید بترسم از توی یه محیط غریبه بودن. باید
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
هنوز همسر و دخترکش در خواب بودند که از خانه بیرون زد. نسیم سردی که صورتش را می نوازید بیرون در به استقبالش آمد. یک ماهی بود که کارش همین بود. صبح زود از خانه می زد بیرون و خیابان ها را قدم میزد. با اینکه از شرکتی که در آن کار می کرد اخراج شده بود اما نمی توانست در خانه بماند هر روز صبح زود از خانه بیرون میزد و عصر که می شد برمی گشت. مثل همیشه مسیرش را به سمت پارکی در نزدیکی خانه شان کج کرد. پارک خلوتی بود و جز چند دختربچه مدرسه ای که با لباس های متحد
 
یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه که جز محبوب ترین هاست cig kofte چیک کوفته است
این غذا به عنوان یک پیش غذا در اغلب رستوران ها سرو میشه
دکه هایی در ترکیه هست که فقط این غذا رو میفروشه به صورت ساندویج یا پرسی
جالب اینکه این غذا رو در تمام وعده های غذایی در ترکیه میخورند.صبحانه.ناهار.میان وعده بعدازظهر.شام.
 
cig kofte چیک کوفته با بلغور جو درست میشود.
بغلور رو در اب گرم خیس میکنند و بعد از چند ساعت با یک سری مواد و سس مخصوص که تند هست حسابی ورز میدن
خوشمزه
 

در جایی می خواندم مخاطب امروز چه ویژگی هایی دارد. کم می خواند اما کم نمی داند همه چیز برایش سطحی است اما سطحش و سیع. مینمال تنها زبان انتقال برای اوست و اگر مینیمال را نتوانی همگامش کنی چیزی از هنر نمی فهمد. در بمباران اطلاعات است و شبکه های اجتماعی خط مقدم این بمباران. اگر در زمان های قدیم با یک سال کار به کتابی می رسیدی حالا با یک رفرش به آن می رسی -چه رسیدنی-
مخاطب جدید هنر را می شناسد بازیگر و نویسنده خوب و بد را تشخیص می دهد اما هنر را نمی ف
علی رغم میل باطنیم و رؤیای سحرخیزی توی تابستون...صبح های تابستون رو اکثرا تا ١١اینطورا خوابم
اما امروز از دم دمای طلوع آفتاب...هوا هنوز گرگ و میش بوده بیدارم...تو حالت درازکش ...تیک تیک های قلبم...تعدد نبضم...راه هوایی که دیگه بسته شده و به زور یه کمی غذا میرسونه به ریه هاش!
حالا چند ساعتی گذشته و دیگه آفتاب پهن شده کف اتاق...
مامانم داره ملافه ی جدید آماده میکنه ...بابام شبیهِ هرروز مغازه رو باز میکنه و من فکر میکنم سنگفرش های سپه سالار هرچقدر هم جذا
سمبوسه سیب زمینی یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سس‌تند سرو می‌‌شود.
سمبوسه سیب زمینی در بین افراد، به ویژه کودکان محبوبیت زیادی دارد و گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها به‌ عنوان پیش‌غذا یا فینگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذایی جنوبی است که با نان لواش تهیه می شود؛ البته می‌توان آن را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و … هم تهیه کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه سمبوسه
سمبوسه یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سس‌تند سرو می‌‌شود.



سمبوسه یکی از غذاهای بسیار لذیذ بین‌المللی است که در کشورهایی مانند کشورهای عربی، افغانستان، هندوستان و … به سبک‌های مشابهی تهیه می‌شود. البته اصل این غذا، مربوط به کشور هند است.
برای تهیۀ سمبوسه از موادی مانند سیب‌زمینی، جعفری و فلفل سیاه استفاده می‌شود و مواد میانی را در خمیری نازک یا برشی از نان پیچیده و در روغن داغ سرخ می‌کنند.
امروزه انواع سمبوسه با مواد میانی مخت
مواد لازم برای تهیه دسر کانول شکلاتی :
 
تخم مرغ بدون چربی :1 یک چهارم فنجان دارچین :1چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل :1 قاشق چای خوری  پنیر ریکوتای بدون چربی :سه قاشق غذاخوری چیپس شکلات در اندازه کوچک :دو قاشق چای خوریشیرین کننده بدون کالری :چند حبهنان باگت کوچک (تقریبا معادل هشتاد  کالری) :یک عددکره آب شده :دو قاشق چای خوری پودر قند :نصف قاشق چای خوری شربت پنکیک بدون شکر:درصورت تمایلکانولطرز تهیه کانول شکلاتی خوشمزه :
ابتدا یک برش طولی روی ن
 
 
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالی‌پلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولا در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن «باقالی‌پلو با گوشت» می‌گویند.
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه ماهیچه
2 عدد ماهیچه گوسفندی (ران)
100 گرم کره و روغن مایع
1 عدد چوب دارچین
1 قاشق چای خوری روغن حیوانی
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران آب کرده
4 عدد پیاز بزرگ حلقه ای خرد شده
مواد لازم ب
نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر برمی‌گردد.
در تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده می‌کنند، چرا که میزان گلوتن آن بسیار زیاد است که همین امر سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود؛ اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دو سر نیز در تهیه نان به کار گرفته می‌شود. تفاوت‌های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در کشور ما علاوه بر نان‌های فانتزی و ماشینی که دستور تهیه آن‌ها ا
در استانبول نان های فراوان و متنوعی وجود دارد که با ارزش ترین جز بر سر سفره های وعده های غذایی در ترکیه است.نان هایی خوشمزه با تنوع و هر سلیقه ای که هست.به دلیل زیاد بودن مسلمانان در ترکیه و احترام خاصی که آن ها به نان میگذارند هنگام پخت نان با نام پروردگار آن را آغاز میکنند.حال در این مطلب از انواع نان ها در ترکیه صحبت خواهد شد.معروفترین و پرطرفدارترین نان در ترکیه به نام پیده است که در ماه رمضان جز اصلیترین جز در سفره های افطار است.که در طعم ه
پیتزا ترکیه لاهماجون Lahmacun Doner
 
این غذا یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی ترکیه است که چند مدل مختلف نوشته میشه یا تلفظ میشود.
 
لهمجون " با خمیر نازکی که روی آن تکه ‌هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ‌ کرده ، پیاز و فلفل قرمز گذاشته شده است و برای دقایقی در تنور مورد نوازش آتش قرار می گیرد درست می شود و اینکه در واقع لهمجون شبیه به نان لواش خودمون است با این تفاوت که بر روی آن در زمان پخت مخصوصش ، موادی که اشاره کردیم اضافه شده است . 
 
به این غذا پیتزا
مدتی ساکن شاهرود بودم، و بین دانشگاه و خانه راه کوتاهی بود که باید پیاده می رفتم. نزدیک ترین راه برای رفتن به دانشگاه از مسیر بازار سرپوشیده طی می شد. بازار سرپوشیده، جایی هست مثل پاساژهای امروزی، ولی اختصاصی تر و اگر از قدیم حفظ شده باشد، وسیع تر هم هستند. طوری که در مسافت های طولانی مثلا یک وقت میبینی یک دالان یا یک خیابان، به عبارتی، همه یک جنس میفروشند، مثلا راسته کفاشی، فرش فروشی، زرگری و غیره داریم. هر شهر، و خصوصا شهرهای بزرگ یک بازار س
 
 گفت : « اولی مون با آخری که من ماقبلش بودم بیست و چهار سال فاصله داشت . ... »
بعد قاشق را بین قیمه بادمجان داخل دیگ فرو کرد. قاشقِ پُر از برنج و خورشت را لای لواش گذاشت و برد سمت دهانش . من به دهانش نگاه می کردم و منتظر ادامه ماجرا بودم.
گفت : « آقام و ننه ام انگار دقیق میزون کرده بودن هر دوسال یکی ! دوازده شکم ! » و در حالیکه لقمه را می جوید سری تکان داد و خندید .
گفتم : « ماشاء الله ! مهدی چند تا ؟!!  ... » کم مانده بود لقمه از دهانم بپرد .
گفت : « سفره می ان
آدم اگر بخواد کاری رو انجام بده باور کنید از دیوار راست هم می تونه بره بالا، میتونه کارای محیرالعقول بکنه. فقط کافی بخواد و صد البته عشق به اون کار رو داشته باشه. دیروز که پست جمکران و.. رو می نوشتم توی دلم با آقا حرف میزدم. میگفتم ما معتقد نیستیم که تو صاحب ما هستی ما معتقد نیستیم که زمین متلاشی می شد اگر تو نبودی. اگر معتقد بودیم اینقدر حواس پرت نمیشدیم. اینقدر دلمون تنگ خدایی که اینقدر نزدیکمونه نمیشد. توی دلم میخواستم ازش یه چیز بزرگ بخوام. خ
انواع سالاد تن ماهی به‌دلیل داشتن تن ماهی و مواد غذایی مختلف، به‌عنوان یک غذای سبک مصرف می‌شوند.
  
با تن ماهی غذاها و پیش‌غذاهای گوناگونی می‌توان درست کرد که سالاد تن ماهی یکی از آن ها است. در این مطلب با طرز تهیه 2 نوع سالاد تن ماهی آشنا می‌شوید که بسیار خوش‌مزه و مناسب شام یا ناهار سبک هستند.
سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لبوی پخته شده: یک عدد
سیر کبابی: یک حبه
پیازچه به میزان لازم
خیار: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
زیت
 
مصرف غلات توسط انسان، در مراحل ابتدایی به صورت دانه بو داده شروع گردیده و سپس مراحل تکاملی خود را به شکل خمیر و نان مسطح و نازک طی نمود و امروزه در فرم نان حجیم و متخلخل نقش عمده ای را در تغذیه به عهده دارد. مراحل تهیه شامل خرد کردن دانه، اختلاط اندوسپرم نرم وریز شده با آب که در نهایت منجر به تولید خمیر و پخت آن بر روی آتش گردید. این اولین نان به شکل امروزی بود که اثر سیرکنندگی بیشتری نسبت به دانه خام داشت. امروزه وقتی سخن از 6000 سال تاریخ نان به
 
طرز تهیه شوید لوبیا پلو ساده و مجلسی
همیشه قرار نیست برنج را با گوشت فراوان سرو کنید. اگر گیاخوار باشید، باز هم می‌توانید پلو و چلوهای خوشمزه را میل کنید و از طعم‌شان لذت ببرید. شوید لوبیا پلو ، به تنهایی یا با ماست خوشمزه است؛ اما مردم استان فارس یا خوزستانی‌ها آن را گاهی با ماهی سرخ شده و گاهی با گوشت و مرغ پخته‌شده‌ای که رویش گرد لیمو پاشیده‌اند سر سفره می‌گذارند. طرز تهیه این غذای ساده و سنتی را در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
م
 
  امروز صبح که راه افتادم به سمت محل کار صدای پارس سگ ها مرا ترساند. احساس می کردم در میان راه طعمه ی آنها خواهم شد. چون این روزها عکس ها و فیلم های مستندی از حیات وحش دیده بودم که شامل زندگی خرس های قطبی و گرگ های مناطق سردسیر بود. به پاره پاره شدن گوشت تنم فکر نکرده بودم . فقط یک صدا بود . صدای استخوان هایم را زیر دندان آن درنده ها شنیده و حس کرده بودم. و یا در حالت بسیار دلرحمانه تری لیسیده شدن استخوان های بدنم بود. اما خوب می دانستم که سگ های اط
پک پذیرایی صبحانه تک نفره
پک پذیرایی صبحانه ایپک مشکلات شما را در تدارک مراسماتتان حل کرده است .
امروزه اکثریت مردم خرید های روزانه خود را بصورت اینترنتی و آنلاین انجام می دهند .
خرید اینترنتی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود .
برای مثال اگر شما مراسمی را پیش روی دارید که از صبح برگزار می شود مسلماٌ زمان کافی برای تدارک صبحانه ای مفصل را نخواهید داشت .
زیرا شما درگیر کارهای اجرایی هستید .
و زمان کافی برای خرید و آماده سازی صبحانه را ندارید
 
 
زیان های فرار از دعوت به نیکی
برخی از جاه طلبی ها و خود سری های وبعضا فرصت طلبی ها وفرصت سوزی ها در رفتار برخی ازنو ایرانیان   هیچ شباهتی به پندار وگفتار وکردارنیک اجدادشان ندارد وباید گفت ؛ بیشعوری ناشی ازفقر تربیت درست آزارشان می دهد.
و بیماری مهلکی به نام بی فرهنگی وتوهم فرهنگ  در رگ وجانشان رسوب کرده است و ازآن هیبت فاخر فقط تفاخر و ادعایش مانده است.
نظیر :عکس  وفیلم گرفتن ازصحنه های جنایت وکمک نکردن به رفع جنایت.
 کولاک سلفی های دسته
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
دیگه داشت ده شب می شد. مامان تاکید کرده بود نان نداریم و سر راهت بخر بیار. خدا خدا می کردم نانوایی ها باز باشند. چند نانوایی را سر زدم و تعطیل بودند تا آخر یکی را پیدا کردم که چند نفری داخل صفش بودند. نفر آخر ایستادم و از شاطر پرسیدم : اوستا به ما میرسه ؟ همینطور که مشغول جا به جا کردن سنگک های جلوی تنور بود بدون اینکه نگاهم کنه گفت: بعید می دونم، میخوای وایسا شاید رسید!
همینقدر رک شک و تردید خود را به نفر آخر صف که من بودم منتقل کرد. دیگه در صف ایست
عدس پلو غذایی ایرانی است که می‌توان آن را با گوشت و مرغ یا بدون آن‎ها صرف کرد.



عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دو صورت ساده و مجلسی طبخ می‌شود. این غذای خوش‌مزه علاوه بر این‎که یک غذای خانگی است، مانند خورشت قیمه به‌عنوان نذری هم در مراسم‌های مذهبی پخته می‌شود.
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
عدس: یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی: یک پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: یک قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
روغن مایع به میزان ل
دالی پارتون کیست؟دالی پارتون در 19 ژانویه سال 1946 در لواش ریج ، تنسی متولد شد و یکی از 12 کودک بود. پس از دبیرستان ، او برای پیگیری موسیقی به نشویل نقل مکان کرد و در ابتدا موفقیت خود را با ستاره پورتر واگنر ، ستاره کشور ، پیدا کرد ، پیش از آنکه کار حرفه ای خود را شروع کند و با آهنگ های hit مانند "Joshua" ، "Jolene" ، "The Bargain Store" ، "همیشه" شروع کند. دوستت دارم "،" اینجا دوباره می آیی "،" 9 به 5 "و" جزایر در جریان "، در میان بسیاری دیگر. یک خواننده / ترانه سرای بسیار ماه
دالی پارتون یک نماد فرهنگی است که مهارت های قدرتمند صدا و آواز خوانندگی او را به مدت چندین دهه در حضور در هر دو کشور و نمودارهای موسیقی پاپ برقرار کرده است.دالی پارتون کیست؟دالی پارتون در 19 ژانویه سال 1946 در لواش ریج ، تنسی متولد شد و یکی از 12 کودک بود. پس از دبیرستان ، او برای پیگیری موسیقی به نشویل نقل مکان کرد و در ابتدا موفقیت خود را با ستاره پورتر واگنر ، ستاره کشور ، پیدا کرد ، پیش از آنکه کار حرفه ای خود را شروع کند و با آهنگ های hit مانند "Josh
اگر به دنبال یک وعدۀ غذایی سریع و سیرکننده هستید و غذا‌ی ناسالم و پرکالری نمی‌خواهید، سالاد یونانی درست کنید.



سالاد یونانی با مرغ لیمویی، برنج، گوجه‌فرنگی، خیار، زیتون، پنیر فتا، پیاز، سبزیجات و سس تزاتیکی (ماست و خیار با  آب‌لیمو) درست می‌شود. این سالاد بسیار سالم و مقوی است و برای ناهار یا شامی خنک در گرمای تابستان پیشنهاد می‌شود.
خوبی این‌گونه غذا‌ها این است که روش خاصی برای تهیه ندارند و می‌توان از تازگی و طعم‌های متفاوت آن‌
برای مبارزه با استرس راه‌های مفیدی وجود دارد که در سه مرحله پیش، حین و پس از آزمون اجرا می‌شود که با هم به مرور تعدادی از آنها می‌پردازیم:
۱- شمارش کنید
یک روش موثر برای برخورد با موقیعت های
استرس آور، شمارش تا عدد ۱۰ است.ایـن کار کمک می کند از لحاظ فکری و روانی
از آن لحظه استرس آور دور شده و ۱۰ ثـانـیه بشما وقت می دهد تا از آن شرایط
خود را رها کنید.فرض کنید این عمل، ریموت کنترل زندگی شما است. دکمه pause
را میزنید. وقتی تا عدد ۱۰ شمارش کـردید دو
درمان بی اشتهایی در سالمندان
امروزه بی اشتهایی در سالمندان یکی از مشکلات عمده آنها می باشد که خانواده ها و پرستار سالمند را درگیر این موضوع کرده است ما در این مقاله سعی کردیم به موارد کلیدی این موضوع اشاره کنیم، این موارد عبارتند از:
مشکل در جویدن غذا در سالمند: مشکلات متفاوت دهان و دندان درسالمندان می تواند روی جویدن تأثیر بگذارد. این امر یکی از دلایل شایع کاهش اشتها در سالمندان است و شامل کافی نبودن تعداد دندان ها، متناسب نبودن دندان های
اول پیاز را برداشتم که خرد کنم. برای این‌که بخشی از اشک‌هایم بیافتد گردن تندی‌اش. برای موجه بودن جلوی فاطمه نیازش داشتم. ساعت دوازده بیدار شدم. ارسلان بدون این‌که بیدارم کند رفته بود. هزاربار گفته‌ام که وقتی دیر بیدار می‌شوم از خودم منتفر می‌شوم. انگار باور نمی‌کند. بیشتر به دل خودش بها می‌دهد. به دلی که  یکی از خوشحالی‌هایش زیاد خوابیدن و زیاد خوردن من و فاطمه است. قرار بود صبح زود بروم کتابخانه و بعد نماز خوابم برده بود. توی خواب دختری
برای اینکه معاش پرانرژی داشته باشید، باید صبحانه‌ای کامل بخورید. فرقی نمی‌کند که در درازا روز، یک قرار کاری داشته باشید یا یک تمرین شدید هوازی، در هر صورت، به صبحانه‌ای کامل و مقوی دربایستن دارید. یک ناشتایی پروتئینی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.
برای آموزش طرز تهیه این صبحانه ها می توانید از کلاس های آموزشی و جلسات آموزشی گروه سرآشپزان آسیا استفاده کنید.
صبحانه پروتئینی
صبحانه‌ای که ۱۵ گرم پروتئین یا بیشتر متعلق به داشته باشد، کمک می‌ک
10 غذای محبوب خیابانی استانبول را بشناسید
استانبول دروازه اروپا بر مشرق زمین به حساب می‌آید، تاریخی چند هزار ساله را پشت سر خود می‌بیند و مرکز حکمرانی پادشاهان مختلفی بوده است. در هر گوشه از شهر می‌‌توان آثار به جا مانده از این تاریخ کهن را مشاهده کرد. تاریخی که می‌توان نمود آن را در همه جنبه‌های استانبول امروزی دید و سبد غذایی مردم این دیار هم وامدار همین تمدن کهن است. غذاهای ترکی تنوع بسیاری دارند و به جرات می‌توان گفت از خوشمزه‌ترین غ
پکیج صبحانه
پکیج صبحانه باید شامل مواد مغذی باشد تا بدن را تامین کند .
در ابتدا به شما می گوییم که پک صبحانه ایده آل شامل چه چیزهایی است .
یک صبحانه مناسب و متعادل می تواند به شما انرژی بدهد و از خوردن بیش از حد در طول بقیه روز جلوگیری کند .
در اینجا 8 نمونه از بهترین غذاهایی که می توانید صبح ها میل کنید ، آورده شده است .
1. تخم مرغ
تخم مرغ ها سالم و خوشمزه هستند .
مطالعات نشان داده است که خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه باعث افزایش احساس پر بودن ، کاهش
گردشگران علاوه بر این که در
سفر به کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با
فرهنگ کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر
کشوری با توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای
دنیا نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا
می‌کنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
گردشگران علاوه بر این که در سفر به
کشورهای مختلف به دنبال جاذبه‌های دیدنی هستند، علاقه دارند که با فرهنگ
کشورها آشنا شوند که بهترین کار چشیدن طعم غذاهای هر کشور است. هر کشوری با
توجه به اقلیم و شرایط فرهنگی که دارد، غذاهای رنگارنگ با طعم‌های
منحصربه‌فردی را شامل می‌شود که در این میان بسیاری از غذاها در هرجای دنیا
نیز یافت می‌شود و عاشقان غذا در هر کجا که باشند، آن‌ها را پیدا می‌کنند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم ک
ای کاسیب
=================
ای کاسیب میوه لره باخ اورگین قان اولسون
ایین آل یوخدی پولون دردیوه درمان اولسون
 
یا گئدیب عکسینی سال ائوده آپار وور دیوارا
قوی او عکسیله ائوین گون کیمی تابان اولسون  
 
یوز دفعه اوپسه الیندن آنا ناس ایتمه نظر
قویما اول رحمسیزی داخل  ایوان اولسون
 
لیمونون  آلما خبرقیمتینی قوی قالسون
یئمه اول بی حیانی قوی سنه عدوان اولسون
 
اوکه موزدور  داداشیم صحبتین اصلا ایلمه
غیر تین واردی یئمه قوی گیلا سوزان اولسون
 
کدونون منفعتی پ
در
ایروان پایتخت ارمنستان،
جاهای جذابی برای بازدید کردن وجود دارند و همچنین تفریحات لذت بخشی را می توانید
تجربه کنید. اما شاید همه گردشگران فرصت زیادی برای گردش در ایروان را نداشته
باشند و فقط با تهیه بلیط ایروان قصد یک مسافرت کوتاه مدت در ارمنستان را داشته
باشند به همین دلیل الفبای سفر به شما برنامه گردش 2 روزه در ایروان را ارائه می
دهد.
روز اول

صبح
اینکه
برای شروع گردش باید در صبح یک صبحانه مغذی بخورید یک واقعیت ثابت شده است. چراکه
شما به ا
چند روز گذشت. آن روز بنفشه سری به خانه‌ی همسایه زد.
+: خاله مریم مامان میگه شما باتری قلمی دارین؟
خاله‌مریم در حالی که سخت مشغول آشپزی بود گفت: تو اتاق سامان هست. برو بردار.
+: نه باشه حالا. اصلاً میرم سوپر میخرم. شما چیزی نمی‌خواین؟
خاله‌مریم بالاخره چشم از قابلمه گرفت و با نگاه چپی گفت: سامان از داداشتم بهت نزدیکتره. از این تعارفا بکنی خوشش نمیاد. برو بردار.
بنفشه لب برچید و گفت: من نمی‌دونم کجاست.
=: زنگ بزن ازش بپرس.
+: حرفا میزنی خاله. من می
  
 
 
 
 
 
 
همه چیز تار و مبهمه ، آسمان فرش زیر پام شده ، آینده در فرسنگ ها دور تر قابل مشاهده ست ، ملایم ترین رنگها درونش بشکل آشفته و آشوب زدگی ها پخش شده ، هرچه بیشتر عمق میگیره بشکل هاشور زدگی های ضربدری ، گنگ و نامفهوم میشه ، بی شک در خواب هستم ولی نمیتونم حدس بزنم که این خواب از جنس نرم و نازک به لطافت رویاست یا که از جنس ضخیم کابوس ...
به آهستگی یک نقطه ی تیره از عمیق ترین مکان در تصویر روبرو ظاهر میشود و بزرگ و بزرگ تر میشود ، میتوانم حدس ب
شاید کمتر کسی باور کند که در نزدیک تهران بزرگ پر از دود، جایی وجود داشته باشد که بتوان چشم‌اندازی به جز ساختمان‌های بلند و ماشین‌های پیچیده در هم دید. جایی منحصر به فرد، رویایی و جدید!
دشتی وسیع و بزرگ در ۷۰ کیلومتری پایتخت با منظره‌ای بی‌نظیر که بیشتر شبیه به کارت پستال است تا یک دشت واقعی! دشتی که با گرم شدن هوا، از شقایق پر می‌شود و انگار مخملی قرمز رنگ روی دشت کشیده‌اند.
شقایق دشت لار در نزدیکی تهران، یکی از مکان‌های دیدنی و دوست‌ داش
باقالی پلو با ماهیچه یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذا های ایرانی است.
باقالی پلو با ماهیچه را هیچ گونه نمی‌توان توصیف کرد. نام این غذا گویای همه چیز است؛ لذیذ و بی‌نظیر! باقالی پلو با ماهیچه غذای اصیل و شیک ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.
برای آشنایی با طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
برنج: 3 پیمانه
ماهیچه گوسفندی: 500 گرم
شوید خشک یا تازه به میزان لازم
باقالی: یک و نیم پیمانه
اگر قصد دارید مطلع شوید کلا فینگر فود چیست ضروری است بسیار راحت بیان کنیم لقمه های نان و پنیر و گردو که مادرتان برای شما اماده می کرد سبکی از فینگرفود است ، در اصل فینگرفودها تکه های کوچک و تهیه شده غذا ، دسر ، شیرینی ها اند که جهت پذیرایی در ضیافت ها اماده می شوند و در اختیار مهمان ها قرار داده می شود. در این مطلب هم در خصوص این سبک خوراکی ها در ضیافت ها و جشن ها و تولد ها پرداخته ایم که می توانید از ان ها ایده بگیرید . با ما تا انتهای این مقاله هم
در زندگی معجزه دیده ام . اما یستگی دارد شما تصورتان از معجزه چه باشد ؟ من اولین بار در دو سالگی از طبقه چهارم اپارتمان سقوط کردم و بدون برداشتن حتی یک خراش زنده و سالم ماندم .البته دکه ی سبزی فروشی مادر اقافریبرز که برویش آفتاده بودم خراب شده بود .
  من خوش شانسم 
مثلا ابله گرفتم ، و فقط سه تا جوش زدم یاکه توی تصادف مهیبم ، بهار دنده عقب زد به من ، و من زنده موندم ، پرچم لعنتیم رو کوبیدم به سقف . شما گوشتون با منه دیگه!!...نه؟... 
در شش سالگی با تفنگ ک
سلاااااام سلاااااااام سلاااااام سلاااااااام خوبید؟منم خوبم! جونم براتون بگه که از دوشنبه غروب حول و حوش ساعت هفت اینجا بارون گرفت تا فردا شبش که ما ساعت دو و نیم نصف شب داشتیم می خوابیدیم همینجور داشت می اومد یعنی تا وقتی که ما بخوابیم بیشتر از سی ساعت بود که داشت می اومد صبح سه شنبه هم که ساعت ده و نیم بیدار شدیم دیدیم یک برف تندی داره می یاد که نگوووووووو کلی هم رو زمین نشسته بود دیگه من از پنجره بیرونو نگاه می کردم دیدم از دو تا درخت کاجی ک
. وبلاگ شین #داستان نویسی خلاق #کلیک نمایید
من در زندگی معجزه دیده ام . اما یستگی دارد شما تصورتان از معجزه چه باشد ؟ من اولین بار در دو سالگی از طبقه چهارم اپارتمان سقوط کردم و بدون برداشتن حتی یک خراش زنده و سالم ماندم .البته دکه ی سبزی فروشی مادر اقافریبرز که برویش آفتاده بودم خراب شده بود .
  من خوش شانسم 
مثلا ابله گرفتم ، و فقط سه تا جوش زدم یاکه توی تصادف مهیبم ، بهار دنده عقب زد به من ، و من زنده موندم ، پرچم لعنتیم رو کوبیدم به سقف . شما گو
 
تغذیه سالم 
تغذیه سالم یعنی انتخاب غذاهای متنوع از گروه‌های غذایی مختلف. برای تغذیه سالم مجبور نیستید یک رژیم محدود و سخت داشته باشید. تغذیه سالم یعنی ایجاد تغییراتی، که بتوانید برای همیشه آنها را پیروی کنید.البته به این سادگی‌ها که گفتیم نیست! و دریافت مواد مغذی مورد نیاز آسان نیست. چون ممکن است در روز چندین بار تنقلات مورد علاقه‌تان را بخورید و از دیگر گروه‌های غذایی غافل شوید و یا شاید هنگام گرسنگی هر چه دم دستتان باشد بخورید و به کی
 پسرک را میشناختم ،  از زمان های قدیم او را به یاد دارم ، او نیز هم سن و سال من است .  در کودکی او را کمتر میدیدم ، زیرا قدم به بلندی آینه ی دیواری نبود ، اما از زمانی که صورتم ریش و سبیل را شناخت ، همواره با پسرک  هنگام اصلاح صورتمان رو در رو میشدم. گاه در بوتیک، و هنگام خرید ،او نیز هم قواره ی من است اما اعتراف میدارم که واقعا از او خوشم می اید ، زیرا سرحد کمال است و به عبارتی یک جنتلمن تمام عیار. ولی همواره خواهرم میگفت که شما ، مغرور و خودشیفته ا
شیوع گسترده ویروس کرونا در سرتاسر جهان افزون بر جنبه خطرآفرینی اش برای سلامت جسمی، وجه ­های ریسک­پذیری دیگری نیز به همراه داشته است. در عصر ارتباطات و اطلاعات از یک سو و شرایط قرنطینه خانگی برای پیشگیری از بیماری، از سوی دیگر انسانها را بیش از پیش به رسانه ها بالاخص شبکه­های مجازی وابسته کرده است. مطالعات متعدد در زمینه اثرات رسانه نشان داده که به خوبی میتوان بر شناخت و درک عموم از جهان تاثیر گذاشت، به این معنا که آگاهی و ذهنیت مردم نسبت به

تبلیغات

محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیستول اپلیکیشن سفارش نان وای کدز غریبه آشنا داروخانه مینا معماری فروشگاه اینترنتی آهنک ashvanzakeri شورا نماد خرد جمعی salembasha